Dobrodošli v spletni trgovini M-natura

M-NATURA

KOLAGEN super aktivni koncentrat za obraz

89000408

Gel, sestavljen iz mešanice rastlinskih sestavin, ki izvajajo podporo in integracijo kožnega kolagena. 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 24,50

 Gel, sestavljen iz mešanice rastlinskih sestavin, ki izvajajo podporo in integracijo kožnega kolagena.

Z rahlim takojšnjim tenzorskim učinkom koži povrne elastičnost, ton in čvrstost že od prvi aplikaciji.
Primerno za vse tipe kože, tako suho kot mešano.

EKOLOŠKO CERTIFIKIRANI IZDELEK, brez parabenov, parfumov, silikonov, PEG in GSO, DERMATOLOŠKO TESTIRAN, TESTIRAN na NIKELJ in VEGANSKI.

USTREZNOST NARAVNOSTI SESTAVIN
98% vseh je naravnega izvora
21% vseh sestavin je proizvedeno iz ekološkega kmetijstva

COSMOS ORGANIC certificiran s strani Ecocert Greenlife po standardu COSMOS, ki je na voljo na spletni strani http://COSMOS.ecocert.com

20 ml 

ALOE SOK: dobljen iz listja aloe barbadensis, ima nešteto koristnih učinkov, potrjenih s tisočletno uporabo in podprtih z znanstvenimi študijami: vlaži, pomirja, pomirja, pomirja, osveži in regenerira.

GLUCONOLACTONE: Najdemo ga naravno v koži kot presnovek, ki sodeluje v procesih obnove celic. V kozmetiki velja za sestavino nove generacije. Ima dolgotrajno vlažilno moč, spodbuja piling in obnovo celic. Zmanjša kožne lise, ki jih puščajo tudi akne, in majhne gube, izboljša ton kože.

RASTLINSKI KOLLAGEN, tvorjen z mešanico naslednjih 3 rastlinskih gumi:

Acacia Senegal Gum: Acacia je značilna rastlina iz Senegala, ki spada v družino Leguminosae. Iz debla in vej dobimo gmotno in sluzasto snov, ki vsebuje soli arabske kisline, kompleksnega polisaharida, sestavljenega iz galaktoznega okostja z razvejanimi verigami, ki vključujejo arabinozo, ramnozo in glukuronsko kislino. Ima izjemne lastnosti dviganja z dokazano učinkovitostjo, ki izkorišča sinergijsko delovanje več polimerov s sodobnim učinkom ravnanja in polnjenja gub. Zategovalni učinek akacijevega gumija zmanjšuje majhne gube na obrazu, kožo ponovno okrepi, ki se takoj zdi bolj napeta in elastična.

Hydrolized Rhyzobian Gum: polisaharidna guma, pridobljena s fermentacijo bakterij z zelenjavo. Tako pridobljena guma ima tridimenzionalno strukturo, ki lahko podpira kožo in vključi zmanjšanje kožnega kolagena. To je sposobno povrniti ton, čvrstost in elastičnost koži.

Xanthan Gum: ksantanski guma je polisaharid, ki ga dobimo s fermentacijo koruznega škroba z bakterijo Xanthomonas campestris. Je naravno sredstvo, zaradi katerega so kozmetični geli popolnoma prozorni. Ima sposobnost nabrekniti v vodi, ki tvori tridimenzionalno strukturo. Z lastnostmi filma in rahlo tenzorskim učinkom prispeva k ohranjanju hidrolipidnega filma naše kože in vračanju njenega tonusa in elastičnosti.

Zjutraj in zvečer nanesite nekaj kapljic izdelka na obraz in vrat, masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Uporablja se lahko tudi pred kremo ali pod ličili.

Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Snail Secretion Filtrate, Gluconolactone, Xanthan Gum, Glyceryn, Benzyl Alcohol, Aqua / Water, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Sodium Phytate.

 

* iz ekološke pridelave